boot web smallKom til DMF Københavns åbent-hus-dag KARRIEREKICK
Tirsdag d. 24. oktober 2017.

Denne gang også med mulighed for at deltage i 
Musikerliv: "Freelancer med styr på karrieren"
Backstage #1: "Pladeselvskaber, streaming mm." og
Backstage #2: "Singer/songwriter, publihing mm."


Vanen tro kan du på KARRIEREKICK få skudt et nyt pressefoto, få grafisk hjælp og møde nogle af DMF's mange branche-eksperter.  Tid
Tirsdag d. 24. oktober fra kl. 08:00 til kl. 21:00

Sted
DMF København, Skt. Hans Torv 26, 1. sal, 2200 København N

Tilmelding
Åbner tirsdag d. 10. oktober kl. 08:00 til KLIK! Fotosession og Design Coaching. 
 
I din mail skal du skrive dit navn og telefonnummer samt hvilket tilbud du ønsker at tilmelde dig.
Mails modtaget før 10. oktober kl. 08:00 kommer ikke betragtning.
Medlemmer som ikke deltog i KARRIEREKICK 2016 og 2017 kommer først i køen til KLIK! og DESIGN COACHING.

DISSE TILBUD KRÆVER TILMELDING
 
08:00-18:30

KLIK! – Få skudt et fedt solist- eller bandfoto 

Book en session hos vores professionelle fotografer og stylister.
Vær opmærksom på at du skal afsætte 2 timer til KLIK!

Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tilmelding åbner 10.10.2017 kl. 8.00
 

 
10:00-20:30  
DESIGN COACHING – Grafiker Per Diderichsen sidder klar
Få hjælp til at style dit grafiske udtryk i din personlige pressepakke.
 
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tilmelding åbner 10.10.2017 kl. 8.00

18:00-21:00

MUSIKERLIV – "Freelancer med styr på karrieren"

Workshop med Lisbeth Rysgaard. Om at starte op som freelancemusiker for dig, der er ved at etablere dig.
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

DISSE TILBUD KRÆVER IKKE FORHÅNDSTILMELDING: 

14:00-15:00

BACKSTAGE #1 – Oplæg og spørgsmål med Mikael Højris 
Hvad gør man, som musiker/band, i forhold til at få aftaler med pladeselskaber, få sin musik på streaming, skaffe sig koncerter og hvad er egentlig et stort hit.

16:00-17:00

BACKSTAGE #2 –Oplæg og spørgsmål med Mikael Højris
Hvad skal man vide, som singer/songwriter, når man f.eks. indgår i co-writing, laver aftaler med musikforlag/publishing og hvad er egentlig den store sync.

14:00-16:00

DMF Københavns Ungdomsudvalg
Mød afdelingens ungdomsudvalg og få en snak om deres projekter for unge i København.

15:00-17:00
Mikrofonpakker
Tjek DMF Københavns fede mikrofonpakker ud og få en snak med tonemester Jonas Jensen, der demonstrerer mikrofonerne for dig.

ARTLAB – Hør alt om de mange kurser og workshops
Mød Peter Poulsen – Projektleder for DMF efteruddannelse
SKAT + SELVSTÆNDING VIRKSOMHED - Få styr på regler og muligheder
Mød Trine Budtz – Juridisk konsulent/ skatterådgiver
UDGIV DIN MUSIK – Snak med Gateway Music
Mød Mette Ellebye-Larsen – Adm. direktør  
INSTRUMENTFORSIKRING – Hør om verdens bedste instrumentforsikring.
Mød Nicole Nykjær Jørgensen og Søren Wrist fra DMF Forsikring G/S  
KONTRAKTER + RETTIGHEDER – Vores jurister ved det hele
Mød Morten Madsen – Jurist, ophavsretskonsulent  
A-KASSE – hør om muligheder og faldgruber
Mød Ann-Mari Nostrup fra DMF’s A-kasseservice  
Plade- og forlagskontrakter – få styr på dine aftaler
Mød eksperterne Thomas Hyllested og Mikael Højris  


09:00-21:00 HVEM ER VI? – Mød din afdeling på Sankt Hans Torv  
09:00-21:00 Networking, mundgodt og medlemshygge


KARRIEREKICK er gratis for alle medlemmer af DMF København.
Vi glæder os til at se dig!

”Tribute Jams 2016” på Sankt Hans Torv

Kom til jazz og samvær hos Dansk Musiker Forbund

Dansk Musiker Forbunds Kbhs-afdeling inviterer for andet år i træk musikere og publikum til seks åbne jamsessions på Sankt Hans Torv i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival 2016.

I jazzfestival-dagene mandag d. 4. juli til onsdag d. 6. juli hylder Dansk Musiker Forbund tre jazzmusikere, der har haft enorm betydning for det danske og københavnske musikliv. Hyldesten vil tage form som åbne jamsessions på Sankt Hans Torv, hvor alle er velkomne til at deltage. Mandag fejrer vi Doug Raney, tirsdag Thad Jones og onsdag Dexter Gordon. Med disse tre personligheder som musikalske omdrejningspunkter er der skabt basis for nogle inspirerede sessions. Ni udvalgte jam-ledere med rytmegrupper sørger for at styre slagets gang, og alle musikere i byen inviteres til at gå på scenen og byde ind, når de forskellige jams åbner.

I løbet af de tre hektiske jazz-dage vil DMF åbne dørene og byde inden for til afslappet hygge backstage i forbundshuset på Sankt Hans Torv 26 fra kl. 15.00 til kl. 20.00. Her kan alle musikere kigge forbi til mad, drikke og kollegialt samvær. Backstage-området er åbent for alle musikere med påhæng – både jam-deltagere og øvrige musikere er velkomne. Læg vejen forbi torvet under festivalen og bliv tanket op både musikalsk, kollegialt og kulinarisk.  

DMF ønsker med arrangementet, lige som i 2015, at hylde og mindes tre ikoner i dansk jazz. Som forbund synes vi, at det giver god mening at samle musikere og publikum om tre betydningsfulde musikere, som på hver deres måde har præget både dansk og international jazz. Med jam-konceptet er der på scenen skabt mulighed for, at alle interesserede musikere kan deltage, og publikum vil med sikkerhed blive præsenteret for unikke musikalske oplevelser. På backstage-området i forbundets gård vil vi samtidig sørge for et nede-på-jorden og måske tiltrængt åndehul i en pulserende sommerby, der syder af liv og jazzenergi.

Vi ses til jam og kollegial hygge på Sankt Hans Torv!

 

Doug Raney

Doug Raney – guitarist, flyttede hertil i 1977 og blev til en velintegreret og inspirerende del af det københavnske jazzmiljø. Han har med sine intelligente linier, udført med sit varemærke, den perfekte timing og store varme tone haft kolossal indflydelse på den yngre generation af danske jazzguitarister. Med inspiration fra sin far Jimmy Raney, videreudviklede han og satte en ny standart for den klassiske jazzguitar.

 

Mandag 4/7 16.00:  Doug Raney - Tribute Jam part one

feat. Johannes Wamberg, Pelle von Bülow, Francesco Cigna, Jacob Artved m.fl.

I de senere år er der fremkommet en række nye guitartalenter på den københavnske jazzscene. Fire af de største og mest lysende er Johannes Wamberg, Pelle von Bülow, Francesco Cigna, Jacob Artved. Alle har de med Doug Raney som vigtig indfaldsvinkel hævet barren for klassisk jazzguitar i Danmark. De vil i fællesskab i forskellige sammensætninger lede denne eftermiddags jamsession. Andre instrumentalister end guitarister er absolut også meget velkomne til at deltage.

Band

Johannes Wamberg – guitar og jamleder
Johannes Wamberg har trods sine kun 25 år allerede skabt noget af et navn for sig selv. Hans varme lyd og dybe forståelse for harmonier og melodik har ført ham til at spille med blandt mange andre: Doug, Wynard Harper, Hugo Rasmussen, Christina Von Bülow, Billy Peterson for at nævne nogle få.

Pelle von Bülow - guitar og jamleder
Pelle von Bülow er på trods af sin unge alder allerede kendt for et usædvanligt smagfuldt og flydende spil. Han spiller bl.a. med Bernt Rosengren, Niels Jørgen Steen og mange andre.

Francesco Cigna - guitar og jamleder
Francesco Cigna har med sin dybe, varme tone og fine fornemmelse for at fremelske smukke swingende fraser gjort sig bemærket i den klassiske jazzguitar tradition. Francesco har gennem de seneste år været yderst aktiv på jazzscenen og spillet i grupper med bl.a. Tomas Franck, Erik Ørum von Spreckelsen, Adam Nussbaum, Thomas Fryland, og mange andre. Han er lige nu aktuel med albummet DEDICATION, der har fået fine ord med i pressen og sætter ham på det musikalske landkort som en højrelevant jazzguitarist og komponist.

Jacob Artved – guitar og jamleder
Jacob Artved er en af de helt nye unge musikere på den danske jazzscene, og er med sine kun 17 år allerede ved at finde sin helt egen plads på den danske musikscene.

Klavs Hovman – bas
Klavs Hovman har med solid forankring i jazzen udforsket mange spændende afkroge af den rytmiske musik på såvel kontrabas som elbas. Klavs har spillet og indspillet med en lang række danske og internationale kunstnere, heriblandt 30 år med Etta Cameron, 30+ år med Marilyn Mazur’s ensembler, 15+ år med Makiko Hirabayashi Trio, været med i Savage Rose og meget mere

Ole Streenberg - trommer
Ole Streenberg er en af dansk jazz’ garvede trommeslager, Bent Jædig og Ben Webster prismodtager og mange af de store jazzmusikeres foretrukne trommeslager. Ole var sammen med Bo Stief dem som udgjorde rytmegruppen til den første koncert som Doug spillede sammen med sin far i Danmark i 1976.

  

Mandag 4/7 17.30:  Doug Raney - Tribute Jam part Two

Band 

Johannes Wamberg, Pelle von Bülow, Francesco Cigna, Jacob Artved

Felix Moseholm - bas
Felix Moseholm er en af de unge talenter, der disse dage kan opleves rundt omkring på den danske jazzscene. I hans basspil høres en stor musikalsk glæde og en god bund. Dette udspringer af en opvækst fyldt af musik og anden kunst, en række af enormt dygtige musikalske følgesvende og undervisning af nogle af jazzhistoriens helt store bassister. Swingende kontrabasser kan man ikke få nok af, og her er endnu et friskt pust til den imponerende og store danske basarv.

Malte Arndal – trommer
Malte Arndal er en de nye unge musikere på vej frem i det danske jazzmiljø. Maltes spil emmer af en stor kærlighed til musikken og jazztraditionen, som man tydeligt mærker på hans tilstedeværelse i musikken. En af Maltes helt store inspirationskilder er den amerikanske trommeslager Billy Hart, som tog Malte under vingerne, og har hjulpet ham til at finde hans egen vej frem i musikken. 

 

Thad Jones

Thad Jones(USA) - trompetist, komponist og orkesterleder, slog sig ned i København i 1977 for at blive chefdirigent for DR Big Band. Sidenhen dannede han sit eget bigband med mange københavnske og herboende internationale jazzkunstnere. Med sin dynamiske direktion, instruktion og sans for detaljen fik Thad Jones en kolossal indflydelse på dansk bigband tradition.

Tirsdag 5/7 16.00:  Thad Jones - Tribute Jam part one feat. Steen N Hansen m.fl

Band

Steen N Hansen - basunist og jamleder
Steen N Hansen er dirigent fra DR Big Bandet, hvor han har spillet Thad Jones musik et utal af gange. Også i lillegruppe sammenhæng er Thad Jones’ musik ofte på Steens repertoire, med numre som “A Child Is Born”, "Three and One”, “Mean What You Say” og “Bossanova Ova”.

Marie Louise Schmidt- piano
Marie Louise Schmidt har i sin måde at akkompagnere på udviklet en særlig sans for klaverets orkestrale rolle. En kvalitet som bl.a. trioen Sophisticated Ladies, Erling Kroners bigband, Richard Bone, Monday Night big band og et væld af andre solister i mange genrer har nydt godt af gennem mere end 30 år.

Thomas Ovesen – bas
Thomas Ovesen har som fast bassist i DR Big Band fra 1991-2004 spillet, turneret og indspillet med en række af jazzens største stjerner (bl.a. McCoy Tyner, Joe Henderson, Toots Thielemans og Dave Sanborn). Ved siden af Big Bandet har han spillet med bl.a. Jim Hall, Eliane Elias, Lee Konitz, John Abercrombie og Chris Potter samt en mindre horde af de største danske jazznavne. Han medvirker på over 150 CD-indspilninger og har turneret i 32 lande. Thomas er inspireret af en bred vifte af amerikanske bassister (Marc Johnson, Dave Holland, Eddie Gomez), men er rundet af den internationalt berømmede danske bastradition.

Jonas Johansen – trommer
Jonas Johansen er vild med musik og rytmer fra hele verden. Han har spillet med DR Big Band og NHØP trio i næsten 10 år. Også mange andre internationale stjerner har nydt godt af hans kompetente spil, bl. a. Enrico Pieranunzi, Eliane Elias, Mike Stern, Egberto Gismonti, Airto Moreira, McCoy Tyner, John Scofield, Joe Henderson  og mange flere. Jonas er også en aktiv orkesterleder i flere konstellationer bl.a. MOVE og Tin Pan Aliens med Steve Swallow.

  

Tirsdag 5/7 17.30: Thad Jones - Tribute Jam part Two feat. Tim Hagans, Jesper Løvdal m.fl

Band

Tim Hagans (USA) – Trompet og jamleder
Tim Hagans er herhjemme velnok mest kendt for fra 1977 og 10 år frem, hvor han boede i Malmö, at være en af de mest kompetente moderne jazzsolister i Europa. På daværende tidspunkt udgjorde han en central del af Købehavns jazzmiljø og spillede bl.a. med Thad Jones' bigband, Ernie Wilkins, Sahib Shihab, Creme Fraiche bigband og DR Big Band. I 1987 tog Tim tilbage til New York City hvor han har optrådt med Maria Schneider, Yellowjackets, Steps, Secret Society, Gary Peacock og mange flere. Hans tidlige inspirationer inkluderer Miles Davis, Freddie Hubbard og Thad Jones.

Jesper Løvdal – sax og co. jamleder
Jesper Løvdal kendt for en varm tone på tenorsaxofonen, vitalitet og nærvær i udtrykket og en stærk vilje til at blive ét med musikken. Han er en af sin generations mest alsidige og bemærkelsesværdige saxofontalenter med et spil, der afspejler hele jazzens historie.

Thomas Clausen – piano
Thomas Clausen har spillet med alle de store. Her, der og alle steder. Fra da Dexter Gordon opdagede ham tilbage i 1969 og frem til i dag, hvor han står som frontmand i et utal musiske jazzkonstellationer. En rejse, der foreløbig har strakt sig over mere end 40 år, har ført til et utal af udgivelser, har sendt Clausen rundt i omtrent hele verden, og stadig er i fuld gang. 

Kaspar Vadsholt – bas
Kaspar Vadsholt er en af de mest erfarne bassister på den danske jazzscene, hvor han har spillet og indspillet med de fleste, bl.a. kan nævnes Jens Winther, Nikolaj Bentzon, Peter Rosendal og Christina Dahl. P.t spiller han i DR Bigbandet, hvor han har optrådt med en lang række internationale stjerner.

Anders Mogensen – trommer
Anders Mogensen har siden 90'erne været en markant skikkelse på den danske jazzscene. Han har indspillet og turneret med musikere som Bob Berg, Steve Swallow og Lew Soloff.

  

Dexter Gordon

Dexter Gordon – saxofonist, er tæt forbundet med Montmartre hvor han regerede fra midt i 60'erne og frem til begyndelsen af 70'erne da han tog tilbage til USA på et sandt triumftog. Inden da havde han påvirket en hel generation af danske musikere.

Onsdag 6/7 16.00:  Dexter Gordon - Tribute Jam part one feat.Karsten Kristensen m.fl

Band

Karsten Kristensen – sax og jamleder
Karsten Kristensen er inspireret af Dexter Gordon, men har dog sin egen stil med et melodisk og smukt klingende spil. Karsten er desuden kirkeorganist og klaverakkompagnatør, og på sine 3 hovedinstrumenter har han været professionel i mere end 40 år. Ifølge Jacob Fischer er han ”den bedst bevarede hemmelighed i dansk jazz”. En hemmelighed vi gerne vil være med til at afsløre her.

Magnus Hjorth – piano
Magnus Hjorth er vokset op i Sverige men kalder siden 13 år København for sit hjem. Han spiller blandt andet med Snorre Kirk, Sidsel Storm og er leder af sin egen trio medhvilken han har udgivet fire egne CD' er.

Ida Hvid – bas
Ida Hvid danner grunden i mange forskellige konstellationer fra vokaljazz til bigband, og senest i trioen med Zier Romme og Alvin Queen.  At høre Ida Hvid spille med sit intenst swingende beat og kæmpe tone, er at høre og forstå fortællingen om kontrabassens særlige klang og funktion.

Andreas Svendsen – trommer
Andreas Svendsen er et af de nye unge navne på danske jazz scene. Andreas har netop afsluttet sin uddannelse med en Masters degree fra Manhattan School of Music i New York, hvor han bor til dagligt.

 

Onsdag 6/7 17.30:  Dexter Gordon - Tribute Jam part Two feat. Tomas Franck m.fl.

Band

Tomas Franck – sax og jamleder
Tomas Franck er på alle måder en gigant. Som saxofonist, komponist og som menneske har han gennem de sidste 30 år været én af de største personligheder på den danske jazzscene. 

Calle Brickman - piano
Calle Brickman er en ung svensk pianist som nu bor i København. Da han var 16 spillede han over 60 koncerter om året og de har bare blevet flere. Nu, 9 år senere optræder han rundt om i Europa, her hjemme med musikere som Alvin Queen, Anders Bergcrantz og mange flere.

Anders Fjeldsted – bas
Anders Fjeldsted er  en af de nye og mest talentfuld skud på den dansk jazzbassist tradition. Han har spillet med bl.a. Anders Bergcrantz, Carsten Dahl og Alvin Queen og optrådt på festivaler og scener i bl.a. Tyskland, Spanien, Island, Holland og Indien. Anders er meget inspireret af de legendariske bassister Paul Chambers, Charles Mingus, Charlie Haden og Ron Carter.

Niclas Campagnol – trommer
Niclas Campagnol har bl.a. spillet og inspillet med Tom Harrell, John Patitucci, Jerry Bergonzi, Mike Stern for bare at nævne ganske få.   Han er kendt i musikkens verden for at være en meget højt respekteret trommeslager inden for samtlige musikgenrer.

boot web

Trænger din musikerkarriere til et spark i den rigtige retning?
Kom til DMF Københavns åbent-hus-dag KARRIEREKICK d. 8. oktober. Denne gang kan du møde tonemester Jonas Jensen og stille alle dine nørdede spørgsmål om mikrofoner. Jonas laver mikrofon-workshops målrettet både klassiske og rytmiske indspilninger. I samarbejde med forbundet er der denne gang DIT & DAT på programmet. Her kan du møde bookerne fra VEGA, Huset, BETA og Rust. Og så kan du selvfølgelig få skudt nye presse-fotos, få grafisk hjælp og booke en aftale med nogle af DMF's mange branche-eksperter.

Tid
Tirsdag d. 8. oktober fra kl. 09:00 til kl. 21:00

Sted
DMF København, Skt. Hans Torv 26, 1., 2200 København N

Tilmelding
Åbner mandag d. 28. september kl. 08:00 på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..">Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. I din mail skal du skrive, hvilket tilbud du ønsker at tilmelde dig, samt dit telefonnummer.
Mails modtaget før kl. 08:00 kommer ikke betragtning.
Medlemmer som ikke deltog i KARRIEREKICK 2014 og april 2015 kommer først i køen til KLIK! og DESIGN COACHING.

 


 

Disse tilbud kræver tilmelding på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

09:00-21:00
KLIK! – Få skudt et fedt solist- eller bandfoto 

Book en session hos vores professionelle fotografer og stylister.

Vær opmærksom på at en foto-session med stylist + fotograf tager sammenlagt to timer.

09:00-21:00 
DESIGN COACHING – Professionelle grafikere sidder klar 
Få hjælp til at style dit grafiske udtryk i din personlige pressepakke.
 

14:00-15:00 + 17:00-18:00 - Optagelse af klassisk musiker
15:00-16:00 + 18:00-19:00 - Optagelse af rytmisk musiker
FÅ STYR PÅ MIKROFONERNE – Workshop med tonemester Jonas Jensen
I samarbejde med tonemester Jonas Jensen (Det Kongelige Teater, O’hara, Tina Dickow, DR UnderholdningsOrkestret) er DMF København ved at sammensætte én mikrofonpakke som dækker de fleste behov ved indspilning af klassisk musik, og én mikrofonpakke, der bredt dækker det rytmiske område. Begge pakker kommer til at bestå af 6-10 mikrofoner af høj kvalitet og du kan som medlem låne pakkerne gratis når de er klar. På denne KARRIEREKICK-workshop vil Jonas Jensen demonstrere nogle af mikrofonerne og øse ud af ’seje cowboytricks’ til hjemmeindspilningerne. Som eksempler på indspilning vil Jonas på dagen arbejde konkret med et par live-musikere. Kom og stil alle dine spørgsmål til Jonas!

19:00-21:00
DIT & DAT – Få en snak med bookerne fra VEGA/ Idealbar, HUSET, BETA og RUST
Spørg Kbh-bookerne om dette hele: Hvad er deres musikprofiler? Hvordan betaler de musikerne? Hvordan promoter de koncerterne? Hvad forventer de musikerne selv gør? Hvad skal der til for at få et job? Er det ok at man spiller flere job i København samme weekeend?
Bookerne er: Cille Veje (Idealbar/ VEGA), Mikkel Vad Larsen (BETA), Peter Krog Andersen (HUSET), Sven Houlberg (RUST)

 

Disse tilbud kræver ikke tilmelding – bare duk op på Skt. Hans Torv:

10:00-17:00

DANISH MUSIC AGENCY – Snak med vores inhouse bookere
Mød Maia Jochimsen – Booker i Danish Music Agency

14:00-14:30
ARTLAB – Hør alt om de mange kurser og workshops
Mød Peter Poulsen – Projektleder for DMF efteruddannelse

14:00-14:30
UDGIV DIN MUSIK – Snak med Gateway Music
Mød Jesper Kræmer Christiansen fra Gateway Music 

14:00-14:30
INSTRUMENTFORSIKRING – Hør om verdens bedste instrumentforsikring.
Mød Nicole Nykjær Jørgensen fra DMF Forsikring G/S

14:00-14:30
KONTRAKTER + RETTIGHEDER – Vores jurister ved det hele
Mød Morten Madsen – Jurist, ophavsretskonsulent

14:30-15:00
A-KASSE – hør om muligheder og faldgruber
Mød Ann-Mari Nostrup fra DMF’s A-kasseService

14:30-15:30
Plade- og forlagskontrakter – få styr på dine aftaler
Mød eksperterne Thomas Hyllested og Mikael Højris

09:00-21:00
HVEM ER VI? – Mød din afdeling på Sankt Hans Torv

09:00-21:00
Networking, mundgodt og medlemshygge

 


 

KARRIEREKICK er gratis for alle medlemmer af DMF København.
Dagen byder også på networking, mundgodt og medlemshygge.
DMF København, Skt. Hans Torv 26, 1., 2200 København N

Vi glæder os til at se dig!

boot web

Kom til DMF Københavns åbent-hus-dag KARRIEREKICK d. 20. april. Denne gang også med mulighed for at deltage i to musikerdebatmøder, nemlig Musikerliv om showcases og Dit&Dat om jazzens tilstand.

 Musikerliv kan du høre, hvordan du får det optimale ud af showcase-festivaler som SPOT og Uhørt.

Under overskriften ’Jazz is not dead…’ har Dit&Dat indbudt en række toneangivende branche-folk fra jazz-verdenen til en snak om genrens generelle tilstand, jazz-eksport og meget mere.

Vanen tro kan du på KARRIEREKICK få skudt nye pressefotos, få grafisk hjælp og booke en aftale med nogle af DMF's mange branche-eksperter.  Tid
Onsdag d. 20. april fra kl. 08:00 til kl. 21:00

Sted
DMF København, Skt. Hans Torv 26, 1., 2200 København N

Tilmelding
Åbner onsdag d. 6. april kl. 08:00 på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. I din mail skal du skrive, hvilket tilbud du ønsker at tilmelde dig, samt dit telefonnummer.
Mails modtaget før kl. 08:00 kommer ikke betragtning.
Medlemmer som ikke deltog i KARRIEREKICK 2014 og 2015 kommer først i køen til KLIK! og DESIGN COACHING.DISSE TILBUD KRÆVER TILMELDING
 
08:00-19:00

KLIK! – Få skudt et fedt solist- eller bandfoto 

Book en session hos vores professionelle fotografer og stylister.
Tilmeld dig på på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
09:00-21:00  
DESIGN COACHING – Professionelle grafikere sidder klar 
Få hjælp til at style dit grafiske udtryk i din personlige pressepakke.
 
Tilmeld dig på på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

10:00-17:00
LYN-SKAT – Tips og vejledning til din selvangivelse
Book en personlig session på en time med DMF’s skatteekspert Trine Budtz, og få styr på de sidste spørgsmål til din selvangivelse.
Tilmeld dig på på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

15:30-18:00

MUSIKERLIV - bliv en haj til festival-networking
Står du overfor at skulle spille eller deltage på SPOT festival, Uhørt, Reeperbahn eller Jazzahead. Næste MUSIKERLIV handler om, hvordan du som musiker kan få det optimale ud af en showcase-festival.
Mød Katrine Ottosen (CALLmeCAT). 
Lisbeth Rysgaard er oplægsholder.

Tilmeld dig med navn og titel på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

19:00-21:00
Dit&Dat - JAZZ is not dead…
Mød en række toneangivende branche-folk fra jazzens verden. Stil alle dine spørgsmål og hør om deres arbejde, jazz’ens tilstand, jazzeksport og meget mere.
Mød bla. Kenneth Hansen (Copenhagen Jazz Festival), Bjarke Svendsen (Jazzhouse), Cim Meyer (Jazz Special), Kenneth Kristensen (Atlas), Ilse Vestergaard (Aarhus Jazz Festival), Lars Winther (JazzDanmark), musiker og sanger Sinne Eeg og musiker og komponist Signe Bisgaard.

Tilmeld dig med navn og titel på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 DISSE TILBUD KRÆVER IKKE FORHÅNDSTILMELDING:
 
15:00-17:00
TJEK AFDELINGENS MIKROFONPAKKER
Tjek de to nye mikrofonpakker, som er DMF Københavns nye medlemstilbud til dig. Få en snak med tonemester Jonas Jensen, der demonstrerer de nye mikrofoner.

DANISH MUSIC AGENCY – Snak med vores inhouse bookere
Mød Maia Jochimsen – Booker i Danish Music Agency
 
ARTLAB – Hør alt om de mange kurser og workshops
Mød Peter Poulsen – Projektleder for DMF efteruddannelse
 
UDGIV DIN MUSIK – Snak med Gateway Music
Mød Mette Ellebye-Larsen – Adm. direktør
 
INSTRUMENTFORSIKRING – Hør om verdens bedste instrumentforsikring.
Mød Nicole Nykjær Jørgensen og Søren Wrist fra DMF Forsikring G/S
 
KONTRAKTER + RETTIGHEDER – Vores jurister ved det hele
Mød Morten Madsen – Jurist, ophavsretskonsulent
 
A-KASSE – hør om muligheder og faldgruber
Mød Ann-Mari Nostrup fra DMF’s A-kasseservice
 
Plade- og forlagskontrakter – få styr på dine aftaler
Mød eksperterne Thomas Hyllested og Mikael Højris
 
09:00-21:00
HVEM ER VI? – Mød din afdeling på Sankt Hans Torv
 
09:00-21:00
Networking, mundgodt og medlemshyggeKARRIEREKICK er gratis for alle medlemmer af DMF København.

Vi glæder os til at se dig!